Essteffa | Atelier de Pantofi.

Se spune că femeile sunt atât de diferite între ele, complexe și capricioase dar chiar și așa, aproape toate au ceva în comun: pasiunea pentru pantofii de calitate. Din această pasiune s-a născut Essteffa … și din dorința femeilor de a fi unice și de a purta pantofi care le reprezintă în cel mai mic detaliu.

 

Ne propunem să fim unici, să fim deschiși și inovatori, să ne adaptăm stilului de viață alert al femeii moderne și să venim în întâmpinarea ei cu pantofi ușor nonconformiști, dar care păstrează linii clasice.

 

Am ales această rețetă dintr-un motiv foarte simplu: clasicul nu se demodează niciodată iar o mică doză de nonconformist reușește să te scoată mereu din anonimat și să te facă admirată în orice ocazie.

 

Ne dorim ca toate clientele noastre să fie mândre de pantofii pe care îi poartă și de aceea acordăm atenție deosebită fiecărui detaliu în procesul de manufacturare. Și cum pentru o femeie, pantofii nu sunt niciodată prea mulți în garderobă, Essteffa reușește mereu să inoveze și să se adapteze, din mers, cerințelor clientelor noastre, care își pot crea un număr nelimitat de perechi de pantofi, potrivite oricărui sezon sau ocazie.

 

Produsele se lucrează pe comandă iar clienta își poate alege, tocul, talpa, calapodul, culoarea și textura pielii. Așa se face că perechile de pantofi, care poartă semnătura Essteffa, sunt unici, reflectând personalitatea și preferințele celei care îi poartă, devenind o carte de vizită pentru aceasta.

 

Întrucât dorim să ne surprindem mereu plăcut clientele și să le stimulăm imaginația provocându-le să creeze perechi de pantofi demne de catwalk, le oferim posibilitatea să aleagă dintr-o paletă largă și dinamică de texturi speciale cum ar fi pielea cu diferite imprimeuri mereu în trend, pielea de ponei, simplă sau animal print sau pielea de piton.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește elemente de cookie pentru a le oferi vizitatorilor atât o navigare mai facilă, cât și pentru statistici. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor