LIVRARE

 

Locatii

 


Essteffa.com livreaza atat pe teritoriul Romaniei cat si international  printr-o firma de curierat rapid.

 

Tarife si termen de livrare

 

Pe teritoriul Romaniei termenul de livrare este de 2-12 zile lucratoare in functie de termenul de fabricare al comenzii. Fiind vorba despre produse realizate pe comanda  incaltamintea intra in productie dupa plasarea comenzii – pot exista intarzieri din partea furnizorilor iar termenul poate fi depasit . In aceasta situatie clientul este anuntat de intarziere si are dreptul sa renunte la comanda . In cazul in care comanda este deja achitata este la latitudinea clientului de a alege daca doreste sa i se restituie suma pana la finalizarea productiei sau daca aceasta ramane in contul vanzatorului pana la livrarea produsului. 

In cazul in care materia prima necesara fabricarii unui produs nu mai este disponibila, clientul va fi anuntat si va avea ca optiuni fie alegerea unui alt produs fie anularea comenzii. 

 De la predarea coletului catre firma de curierat, acesta va ajunge la destinatie in 1-2 zile lucratoare.

Costul transportului pentru coletele nationale este de 16 lei in Bucuresti si 20 lei in provincie.

 

Livrarile Internationale se realizeaza prin firm DPD curier in urmatoarele tari :

 

Tara

Tarif (Euro)

Timp Tranzit

Austria

20.00

3

Belgia

26.00

5

Cehia

26.00

4

Croatia

26.00

6

Danemarca

26.00

5

Elvetia

26.00

5

Estonia

26.00

6

Finlanda

34.00

6

Franta

26.00

5

Germania

20.00

4

Grecia

26.00

4

Irlanda

50.00

6

Irlanda de Nord

50.00

6

Italia

20.00

4

Letonia

26.00

7

Lituania

26.00

6

Luxemburg

26.00

5

Marea Britanie

26.00

6

Norvegia

50.00

6

Olanda

26.00

5

Polonia

26.00

4

Portugalia

34.00

6

Serbia

34.00

7

Slovacia

20.00

2

Slovenia

26.00

3

Spania

26.00

6

Suedia

34.00

6

Turcia

50.00

5

Ungaria

20.00

2

 

 

Returnarea produselor

 

Satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi.

In cazul in care nu sunteti complet multumit de produsul primit sau daca acesta nu vi se potriveste ca si dimensiune, il puteti inlocui cu un alt model/ marime sau il puteti returna.

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Pentru a initia procedura de retur trebuie sa va autentificati in contul dvs de client si sa initati returul din meniul comenzile mele. Daca ati creat o comanda fara cont,  ne puteti scriei pentru retur la adresa contact@essteffa.com  si veti primi toate detaliile inclusiv adresa unde trebuie trimis returul si modalitatea de amabalare in termen de maxim 72 ore .

Plata contravalorii returului urmeaza sa fie achitata de www.essteffa.com in 8-10 zile lucratoare de la primirea si verificarea coletului retur impreuna cu datele bancare . In cazul unui volum mare de colete si in functie de ora la care sunt receptionate retururile , verificarea poate dura intre 24-48 ore ( zilele nelucratoare nu sunt luate in consideratie). 

 

Toate costurile generate de transportul tur/retur al produselor returnate vor fi suportate de catre client. Costurile pentru transport  generate de kilometri suplimentari vor fi suportate de catre clienti in cazul in care se returneaza produsul. 

 

In cazul returnarii unui produs, clientul este obligat sa returneze bunul fara nici o urma de purtare (urme de uzura pe talpa, in interior, cute excesive pe piele) deteriorare, in cantitatea initiala si in ambalajul original. In cazul in care ambalajul (cutia de incaltaminte ) prezinta urme de banda scotch , costul acesteia  (7 ron/ cutie )va fi scazut din valoarea returnata.

***Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.***

 

Atentie!

In cazul in care clientul cere personalizarea produsului intocmai dupa dimensiunile sale, ne asumam dreptul de a refuza returul coletului  in conformitate cu  Art. 10, lit. c, din OG 34/2014: (“Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte”) care prevede: “contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Schimb produs

 

In cazul in care doriti sa schimbati un produs cu o alta marime/ model ne puteti contacta telefonic (0721 633 803 ) sau pe email la adresa : contact@essteffa.com. In urma solicitarii clientului, reprezentantii Essteffa vor initia o cerere de ridicare catre firma de curierat pentru produsul ce urmeaza a fi schimbat, urmand ca ulterior sa expedieze noul produs la schimb. In cazul schimbarii unui produs, clientul este obligat sa returneze bunul fara nici o urma de purtare (urme de uzura pe talpa, cute excesve pe piele )deteriorare, in cantitatea initiala si in ambalajul original si sa achite costul livrarii noului produs. 

Garantie

 

Satisfacţia dumneavoastră reprezintă o responsabilitate esenţială pentru Essteffa, de aceea investim toate resursele pentru a vă oferi cea mai bună calitate atunci când achiziţionaţi unul dintre produsele noastre. Toate materialele folosite în procesul de producţie provin de la cei mai buni furnizori din Europa şi au fost supuse unor procese de testare înainte de vânzare. Pielea utilizată în realizarea produselor Essteffa este naturală, iar tehnologia şi etapele de manufactură implicate corespund celor mai înalte standarde de calitate.
 

Certificat de garanţie a produselor


Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de SC STEVAL CONCEPT SRL si parteneri   şi se aplică oricărui produs achiziţionat din magazinul nostru online www.essteffa.com .
 
Durata de garanţie 


Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achiziţionat din magazinul nostru, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă rugam sa ne contactati.
 
Condiţii de garanţie 


Garantăm că produsul achiziţionat de la SC STEVAL CONCEPT SRL  si partenerii este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect. În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.


Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

 
Modalităţi de asigurare a garanţiei: 

 • Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării.

 • Repararea produsului

 • Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat

 • Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile. 

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

 • uzura morală şi uzura fizică normală a produsului

 • decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă, etc.)

 • deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

 • defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice - variaţii de tip cald / rece, imersare, etc.)

 • defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/ sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat .

 • intervenţia, repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

 • deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători

 • întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate)

 
Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei:

particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi - tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele Essteffa .

micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.


Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei:

-          Se interzice cu desăvârşire spălarea pantofilor în maşina de spălat!
-          Essteffa nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv, precum şi pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.
-          După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe sanuri potrivite ca mărime şi format. Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălţăminte într-o perioadă de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălţămintei. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi şi nici produse pe bază de solvenţi, substanţe de lărgire, curăţare, impermeabilitate, altele decât cele agreate de Essteffa .
-          Încălţămintea umeda se usucă lent, la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile.
-          Feţele încălţămintei se vor feri de lovituri directe.
-          Evitaţi căldura excesivă care poate duce la reactivarea adezivilor şi dezlipirea tălpilor.
-         Feţele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenţi, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substanţe de dezgheţare. De asemenea, evitaţi agăţarea sau călcarea în obiecte metalice ascuţite, resturi de sticlă, substanţe insecticide, uleiuri şi benzine, diluanţi, etc, aceste ducand la distrugerea talpii din piele naturala.
-          În cazul pantofilor cu talpă din piele şi cusături aplicate pe talpă, Essteffa nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele apărute ca urmare a imperfecţiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.
-          Tălpile din piele nu au calităţi antiderapante, existând pericolul alunecării mai ales în sezonul umed.
-          Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului.
-          Deoarece pielea cu care este căptuşită încălţămintea nu a fost tratată chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejării pielii dumneavoastră), există riscul migrării culorii. Recomandăm purtarea ciorapilor asortaţi sau de culoare închisă.
-          Pentru întreţinerea interiorului, curăţaţi cu o carpă moale umedă şi evitaţi produsele care conţin acetonă, acizi, alcool, sau, oricare alte substante care nu au fost testate si recomandate de Essteffa pentru acest tip de piele.
-          Tocurile îmbrăcate în piele sunt mai sensibile la purtat şi se pot degrada în urma conducerii autovehiculelor, a călcării în gratarele de scurgere, în cioburi de sticlă sau în bitumul moale de pe trotuare, în anotimpul cald.Nu folosiţi pe produsele din piele sau în apropierea acestora spray, acetonă, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site folosește elemente de cookie pentru a le oferi vizitatorilor atât o navigare mai facilă, cât și pentru statistici. Prin continuarea navigării vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor