Loading..
Processing... Please wait...

Produsul a fost cu succes plasat in cosul dvs2016 Essteffa. All Rights reserved.
 
0 item(s) - 0  LEI

Articole recent adaugate

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Comanda personalizata

Essteffa ofera clientelor sale posibilitatea de a-si customiza pantofii doriti.

De la alegerea culorii, a inaltimii tocului sau mici modificari asupra tiparului - incaltaminte mai stramta sau mai larga, mai joasa sau mai inalta pe picior .

Serviciul MEASURE TO FIT

Serviciul Measure to fit este un serviciu unic pe piata ce ofera clientelor posibilitatea de a comanda cizme facute exact dupa dimensiunile lor. Astfel, alegand un anumit tip de piele, reusim sa obtinem perechea de cizme care se muleaza perfect pe piciorul fiecarei cliente. Pentru a obtine acest rezultat , ne folosim de circumferinta piciorului din 10 in 10 cm, incepand de la podea. Astfel, masurand pe inaltime in lateralul piciorului 10 cm de la podea, vom lua circumferinta la acea inaltime, apoi urmand acelasi procedeu la 20 cm inaltime de la podea vom avea ce de-a doua circumferinta. Vom proceda astfel pana vom ajunge la inaltimea dorita pe picior.

Acest procedeu ne permite sa realizam produse BESPOKE ce nu se pot gasi in produsele de serie.

Pentru a comanda o pereche de incaltari facute pe masuri personalizate, va sfatuim sa consultati schema atasata si sa ne contactati telefonic (relatii clienti 0728 839050), iar noi va vom oferi toate detaliile si va vom consilia, astfel incat sa obtinem masurile corecte si implicit incaltarile perfecte :)

Deasemeni va asteptam la noi in showroom pentru a stabili toate detaliile comenzii si a lua masurile impreuna!

  

Aboneaza-te la newsletter
Vei primi un vouchere cu un discount de 5 % pe care o sa il puteti folosi in prima dvs comanda